Internetowa Giełda Towarowa NetBrokers jest największą w Polsce platformą skierowaną do firm działających na rynku rolno-spożywczym.  
 
 
wersja polska
wersja angielska
wersja rosyjska
 
Tabela ofert
 Kod firmy:
 ID:
 Hasło:
Wejście Rejestracja
   
 
  | O firmie | Cennik | Reklama | Informacje prasowe | Instrukcja obsługi | Kontakt | Charakterystyka Tabeli Ofert |
 
   
 
Miejsce na Twoją
reklamę
Miejsce na Twoją
reklamę
 
 
      Wyświetlanie wyników: 10 25 50 wszystkie                waluty online: [Bankier.pl]
 
 
 
    Dział Handlowy:  Gadu-Gadu 4997525 | wstecz | dalej | na dół | strona główna | administrator |     
 
 
Unia Europejska
  Wspólna Polityka Rolna
- Informacje ogólne
- Dopłaty bezpośrednie
- WPR na lata 2014-2020
- Płatności bezpośrednie

-

Handel zagraniczny
- Portal UE
   
Rynki towarowe
  Mięso
- Notowania
- Notowania rynków zagranicznych
- Komentarze i analizy
- Informacje MRiRW: [ wieprzowina, wolowina, drób, baranina ]
  Zboże
- Notowania
- Komentarze i analizy
- Informacje MRiRW
  Pasze
- Notowania
- Komentarze i analizy
- Informacje MRiRW
  Owoce i warzywa
- Notowania
- Komentarze i analizy
- Informacje MRiRW
  Mleko
- Notowania
- Komentarze i analizy
- Informacje MRiRW
  Cukier
- Komentarze i analizy
- Informacje MRiRW
  Prognozy
- Ogólne,    Mięso
- Zboże,      Mleko
  Wykresy cen towarów
- Wykresy z tabeli NetBrokers
   
Wokół rynków
- Środki ochrony roślin [10]
- Pasze i dodatki [37]
- Przyprawy i osłonki [19]
- Maszyny i urządzenia [27]
- Usługi transportowe [74]
- Wędliny [14]
- Magazyny, chłodnie, itp. [44]
   
 
Rozmaitości

Rozmaitości - archiwum

Data zamieszczenie: 2018-02-02
Katowice znów staną się stolicą sztuki kulinarnej! Zobacz, kto weźmie udział w Food Show 2018

Dariusz Barański, Przemysław Błaszczyk, Dominik Duraj, Daria Ładocha oraz inni mistrzowie kuchni wezmą udział w drugiej edycji Food Show w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach. Tegoroczna odsłona wydarzenia, zaplanowana na 11-13 marca br., to trzy dni spotkań profesjonalistów i pasjonatów kuchni, wystawy, degustacje, pokazy gotowania, warsztaty i debaty o różnych wymiarach gastronomii, trendach rynku żywieniowego, innowacyjnych konceptach i coraz bardziej świadomej konsumpcji. Towarzyszyć im będą: V odsłona GASTROSILESII oraz rozstrzygnięcie konkursu Food Show Star na najlepszych dostawców i najlepszy produkt spożywczy dla sektora HoReCa.

– Ubiegłoroczna, i pierwsza zarazem edycja Food Show, okazała się wielkim sukcesem. Wzięło w niej udział ponad 2 tys. specjalistów i aż 10 tys. odwiedzających. Duże zainteresowanie wydarzeniem było przesłanką do jego kontynuacji. Za niecałe dwa miesiące, kolejny raz będziemy gościć smakoszy i fascynatów gotowania w Katowicach. Miejmy nadzieję, z równie dobrym skutkiem i smakiem – mówi Edyta Kochlewska, redaktor naczelna magazynu „Rynek Spożywczy“ i serwisu portalspozywczy.pl, należących do Grupy PTWP, organizatora wydarzenia.

Tegoroczne Food Show rozpocznie dzień otwarty. 11 marca 2018 r. upłynie miłośnikom gotowania i dobrego jedzenia, zgromadzonym w Międzynarodowym Centrum Kongresowym, m.in.: na warsztatach, degustacjach, pokazach live cooking oraz spotkaniach z mistrzami kuchni
i blogerami kulinarnymi. W ramach programu dla profesjonalistów, 12-13 marca 2018 r., odbywać się będą debaty i dyskusje branżowe z udziałem szefów kuchni, dietetyków, przedstawicieli firm gastronomicznych, spożywczych oraz dostawców.

Udział w Food Show zapowiedzieli już m.in.: Dariusz Barański, szef kuchni w Concept 13 i Likus Restauracje; Przemysław Błaszczyk, szef kuchni Mañana Bistro & Wine Bar; Izabela Byszewska, prezes zarządu Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego; Krzysztof Cybruch, odpowiedzialny za komercjalizację Hali Gwardii, organizator Targu Śniadaniowego; Dominik Duraj, szef kuchni Villa Gardena; Krzysztof Klincewicz, dyrektor CLC North-East, EIT Food; Daria Ładocha, miłośniczka zdrowego żywienia, blogerka, trener kulinarny, ekspert z dziedziny żywienia dzieci i zdrowej kuchni dla dorosłych; Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotowanie z Pasją; Jakub Mielniczuk, współzałożyciel CookUp; Marek Moczulski, prezes zarządu, Bakalland SA; Katarzyna Rogowska, szef kuchni Restauracji Cadenza; Hanna Stolińska-Fiedorowicz, dietetyk kliniczny z Instytutu Żywności i Żywienia; Marcin Suski, manager ds. franczyzy Krowarzywa Vegan Burger i Tomasz Woźniak, trendsetter kulinarny.

Źródło: portalspozywczy.pl


Źródło:
...
 
 
-Giganci e-handlu w sądzie
-TVN: Reklamy przy „Kuchennych Rewolucjach” i „Masterchefie” najdroższe w cenniku
-Dane o Polakach na widelcu firm
-Prezydent Rosji poparł obniżkę VAT na owoce do 10 proc.
-Nowe kary za spanie w kabinie tira
-Premier: planujemy kolejne działania na rzecz gospodarki Polski Wschodniej
-Millenialsi kochają luksus
-Rząd przeznaczy 200 mln zł na stołówki szkolne
-RODO sposobem na telemarketerów. Wystarczy jeden wniosek i się odczepią
-Badanie: Dyrektorzy finansowi polskich firm wierzą w mocną koniunkturę biznesu i gospodarki
-Rusza V Wschodni Kongres Gospodarczy w Białymstoku
-KRUS: Umowa ubezpieczenia dzieci rolników od następstw nieszczęśliwych wypadków od 14 października
-Rolnicy pesymistyczni co do roku 2018. Tak negatywnych opinii nie było od 2015
-Badanie: Za zakupy online Polacy płacą najczęściej bezgotówkowo
-Skrócenie tygodnia pracy w Polsce byłoby możliwe
-NP Expo: Spotkania, inspiracje i rozwiązania zmieniające polski przemysł
-Dyrektor PIH: Kolejne zmiany w ustawie o handlu w niedziele nie są potrzebne
-Sklepy stacjonarne z elektroniką idą w odstawkę. Polacy kupują w Internecie
-Firmy tracą miliardy, bo nie wiedzą, że mogą starać się o finansowanie na Badania i Rozwój
-PE chce zwalczać "podwójną jakość" produktów sprzedawanych pod identyczną marką
-Badanie: 20 proc. kupujących w sieci płaci za pobraniem
-Polskie firmy spożywcze uznane za inspirujące przez londyńską London Stock Exchange
-Badanie: Co piąty respondent jest nieufny co do jakości produktów sprzedawanych na promocjach
-Integracja sprzedaży tradycyjnej z e-handlem to jedno z największych wyzwań

 
- Rozmaitości

 
 
 
    Dział Handlowy:  Gadu-Gadu 4997525 | wstecz | dalej | do góry | strona główna | administrator | 

   
 
 
E-mail: biuro@netb.pl,   Telefon: +48 12 687-55-00,  Faks: +48 12 395-32-76; +48 12 687-55-01.
 
  NetBrokers Sp. z o.o. dokładając wszelkich starań, aby informacje zamieszczone na poniższych stronach były kompletne i zgodne z prawdą, nie jest jednak w stanie zagwarantować ich poprawnosci i nie ponosi żadnej odpowiedzialnosci za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.